Dingo suchary PŘÍRODNÍ

Kód: 1/548
Neohodnoceno
Značka: DINGO
od 185 Kč

Zvolte variantu

Dingo Suchary jsou kvalitní doplňkové krmivo vhodné pro každého psa jako pamlsek a doplněk každodenní stravy. Jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin živočišného a rostlinného původu. Neobsahují žádné konzervační látky, jsou obohaceny o minerální látky a stopové prvky. Přírodní cestou čistí psí chrup a tím se předchází tvorbě zubního kamene. Dingo Suchary jsou tvrdé, křupavé pečivo, které díky své zvláštní struktuře nutí Vašeho psa skutečně žvýkat a to působí na posilování žvýkacích svalů a zubů . Pokyny pro krmení - Suchary krmíte suché - přímo! Vzhledem k vysokému obsahu sušiny musí mít pes přístup k pitné vodě. Denní dávku stanovujeme dle velikosti psa, jeho kondice a výkonu. Psí suchary Dingo jsou v každou denní dobu vítanou svačinou.

Detailní informace

Balení: 13Kg
Na dotaz | 1/549
876 Kč
Balení: 2,5Kg
Momentálně nedostupné | 1/548
185 Kč

Detailní popis produktu

Dingo Suchary jsou kvalitní doplňkové krmivo vhodné pro každého psa jako pamlsek a doplněk každodenní stravy. Jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin živočišného a rostlinného původu. Neobsahují žádné konzervační látky, jsou obohaceny o minerální látky a stopové prvky. Přírodní cestou čistí psí chrup a tím se předchází tvorbě zubního kamene. Dingo Suchary jsou tvrdé, křupavé pečivo, které díky své zvláštní struktuře nutí Vašeho psa skutečně žvýkat a to působí na posilování žvýkacích svalů a zubů . Pokyny pro krmení - Suchary krmíte suché - přímo! Vzhledem k vysokému obsahu sušiny musí mít pes přístup k pitné vodě. Denní dávku stanovujeme dle velikosti psa, jeho kondice a výkonu. Psí suchary Dingo jsou v každou denní dobu vítanou svačinou.

Složení: Pšeničná mouka, ovesná rýže, drůbeží moučka, minerální doplňkové krmivo, krmné kvasnice, doplňková krmná směs, schutňovadlo, barvivo.

Deklarované znaky : vlhkost max. 12%, dusíkaté látky min. 170 g/kg, tuk max. 50 g/kg, vláknina max. 40 g/kg, popel max. 60 g/kg, vápník min. 10 g/kg, fosfor min. 7 g/kg.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: